UNIEKE MOGELIJKHEID

Wil jij ook een bijzonder én betekenisvol Inner Child portret van jezelf? De portretten waarop fotograaf André Sprong de essentie van je innerlijk kind vastlegt, zijn een perfect middel voor zelfonderzoek, inner child healing en persoonlijke groei. Een waanzinnig en uniek cadeau voor jezelf of een dierbare. Elk portret is een op maat gemaakt kunstwerk dat jouw persoonlijkheid, eigenschappen en ervaringen weerspiegelt.

Inner Child portretten zijn perfect voor iedereen die wil verbinden met zijn/haar innerlijke kind en verbinding wil maken met de aangeboren creativiteit, vreugde en verwondering. Zeker voor mensen die traumatische ervaringen hebben meegemaakt en de verbinding met hun innerlijk kind zijn kwijtgeraakt, hebben met een portret weer een concreet beeld van hun ‘kleine ik’.

Naast dat een Inner Child portret een prachtig en betekenisvol kunstwerk is, bieden deze portretten ook een verdieping op emotioneel en mentaal niveau. Om dit extra te bestendigen en te verdiepen, krijgt iedereen die voor 15 september 2023 een bestelling plaatst een gratis Inner Child sessie met Sabrina Soebhan erbij. Na 30 juni wordt de prijs van het portret €450,-  en kan de Inner Child sessie optioneel bijgeboekt worden.

De combinatie tussen een Inner Child portret en een persoonlijke sessie helpen je:

  • Verbinding maken met je innerlijke kind en daarmee je aangeboren creativiteit, speelsheid en nieuwsgierigheid
  • Oude kindpijn verwerken door je innerlijke kind een gezicht te geven en zijn/haar behoeften en gevoelens te erkennen
  • Zelfbewustzijn en zelfcompassie opbouwen door de verschillende facetten van je persoonlijkheid en emoties te verkennen
  • Veerkracht en welzijn vergroten door een gevoel van vreugde, verwondering en ontzag in je dagelijks leven te cultiveren

We kijken ernaar uit om je te helpen de verbinding  met je innerlijke kind te verdiepen en de magie en schoonheid van het leven te herontdekken.

WAT KRIJG JE?

  • Uniek Inner Child portret van jezelf afgedrukt op aluminium 30x40cm, thuis afgeleverd
  • Gratis Inner Child sessie met Sabrina Soebhan, gebaseerd op jouw portret (ter waarde van €90,-)

       Investering: €385,-

*** Portret ook mogelijk in de variant met je zoon/dochter ***

inner child, innerlijk kind, persoonlijke ontwikkeling

Vul je contact gegevens in en er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen!

    INNER CHILDS