ANDRÉ SPRONG

In verschillende Oosterse stromingen wordt het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling vergeleken met een lotusbloem: door de modder weet deze prachtige bloem zich omhoog te werken richting het licht om vervolgens aan de oppervlakte tot groei en bloei te komen. Het verhaal van founder en fotograaf André Sprong, laat zien hoe kloppend dit is.

Waar André 10 jaar geleden nog volledig verstrikt zat in patronen van zijn innerlijk kind, staat hij nu vol in het leven. Het heeft veel moed, kracht en doorzettingsvermogen gekost, maar het is hem gelukt om zijn verlangen te volgen.

Hij heeft de angst voor oordelen van anderen losgelaten en is volledig zijn verlangen gaan volgen en voor zichzelf begonnen als bouwfotograaf. Voor de buitenwereld lijkt zijn succes misschien het logische gevolg van zijn talent, maar er is bloed, zweet, tranen en een hoop innerlijk kind werk aan vooraf gegaan.

In de podcast hoor je André vertellen over de angsten waarin hij verstrikt zat, het doorleven en verwerken hiervan en het durven kiezen voor zijn verlangen. Het verhaal van André inspireert je om ook jouw verlangen te onderzoeken en te realiseren.

De podcast met André Sprong kun je hier beluisteren.
Op zijn website kun je zien wat het volgen van zijn verlangen André heeft opgeleverd.

INNER CHILDS